Je haalt het beste uit anderen niet door hen het vuur aan de schenen te leggen, maar door het vuur in hun binnenste aan te wakkeren
Masker

Onze trainingen

Klik op de onderstaande link voor snel meer informatie over de trainingen. Of lees hieronder verder over het concept, de aanpak en ons aanbod.

Het concept

Met ons totaalconcept van trainingen, coaching en de Groeimeter zet Talent  = Onbeperkt organisaties in zijn eigen kracht. Dit doen we voor zowel:

Management

We ontwikkelen een visie gericht op samenwerken met mensen met een beperking. Zo is het helder vanuit welke zingeving en overtuigingen je werkt. Je mensen weten wat ze te doen staat en wat ze nog kunnen leren. Het ontwikkelen van talent en mensen in hun kracht zetten is namelijk geen manier van werken, maar een OVERTUIGING die de manier van werken kleur geeft.

Medewerkers

De Groeimeter is een uniek meetinstrument dat aantoont hoe je medewerkers in hun eigen kracht staan. Met een empowerment-training en individuele coaching leren zij het maximale uit zichzelf te halen. Ze vergroten hun eigen kracht.

Leidinggevenden

Met een training vergroten de leidinggevenden hun coaching- en begeleidingsvaardigheden. Ze leren hoe je medewerkers verantwoordelijkheid laat nemen en zelf zaken op te lossen.

Ons totaalconcept  investeert in een gezonde en duurzame samenwerking tussen mensen met én zonder beperking.

Onze aanpak

Het uitgangspunt van onze trainingen ligt op het ontwikkelen van de talenten van mensen met een beperking. TALENT IS IMMERS ONBEPERKT. Maar, hoe haal je het beste uit de mensen naar boven? Hoe kun je hun kwaliteiten benutten? En hoe kun je deze kwaliteiten verder ontwikkelen? Dat zijn vragen die we beantwoorden in de trainingen van Talent = Onbeperkt.

Voor medewerkers die samen werken met mensen met een beperking en graag willen samenwerken is er de training Onbeperkt Samenwerken. Hier leer je om een beperking te herkennen, je krijgt handvatten om met het gedrag dat voort komt uit deze beperking om te gaan en je leert de kwaliteiten van mensen te benutten.

Voor leidinggevenden is er ook de training Onbeperkt Leidinggeven. Dan ga je aan de slag om je begeleidings- en communicatievaardigheden verder te ontwikkelen. Als je de talenten en kwaliteiten van mensen wilt benutten, is coachen een vorm van begeleiden die daar het beste bij past. Je zet daarmee mensen in hun eigen kracht.

Voor mensen met een beperking is er een Empowerment-traject. We gaan dan aan de slag om het maximale uit jezelf te halen!

Ons aanbod

Deze reeks trainingen bieden wij uiteraard als maatwerk-trainingen aan en als in-company trajecten. Neem hiervoor direct contact op met Karin via een e-mail of telefonisch.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de trainingen:

Coaching on the job

Na het volgen van de training ga je aan de slag om het geleerde in de praktijk te brengen. Het kan zijn dat je dan tegen bepaalde ‘obstakels’ aanloopt die je belemmeren om onbeperkt samen te werken of onbeperkt te coachen. Dan kun je de hulp een van onze coaches inschakelen. Onze trainers zijn ook vakbekwaam certified professional coach. Zij kunnen je op jouw werkplek coachen om je obstakels te overwinnen!